Anmeldelse af American Crew Fiber Wax

Trods det lidt kedelige ydre, så gemmer der sig i en super god og mat voks i dåsen. Voksen har det stærkeste hold i hele serien, og siden den kom på markedet i 2008 har den vundet flere priser. Den har en stærk duft af citron, som undertegnede ikke syntes specielt godt om. Heldigvis forsvinder duften i løbet af en times tid. Selve konsistensen er uovertruffen god, og den er nem at arbejde med. American Crew Fiber Wax har en lav glans, og er et harpiksholdigt produkt der giver håret mere struktur, tykkelse og fylde. Det blev testet i kort hår, hvilket producenten også selv anbefaler det bliver brugt i.

Som med de fleste typer voks, fordeler man lidt af produktet i hånden, og gnider hænderne mod hinanden. Herefter arbejder man voksen i håret. Det virker både i helt tørt hår, eller håndklædetørt hår.

Du går ikke galt ved at vælge American Crew Fiber Wax, og den får 4 ud af 5 stjerner. Det er specielt duften der for mit vedkommende trækker 1 stjerne ned. Mens dens glimrende hold og dens fugtgivende egenskaber trækker op.

Gå til tilbuddet