Anmeldelse af Id Hair voks – Hard Gold

Bag den lille gennemsigtige bøtte med det sorte låg, gemmer sig Danmarks mest solgte voks. Da Id voksen kom på markedet i Danmark, indtog den hurtigt det danske marked. Voksen var nemlig den første vandopløselige voks, hvilket gjorde det nemt at få voksen ud af håret igen. Den findes i 5 versioner, og de kan alle nemt vaskes ud med varmt vand. Her på god hudpleje.dk har det ofte været Id Hairs voks der har stået på badeværelset når håret skulle sættes. Id Hairs beskrivelse af voksen er:

Den rigtige voks til kort hår. Giver super hold og mulighed for at forme håret gennem hele dagen. Voksen giver en tydelig separation og skylles let ud med varmt vand.

Her på godhudpleje.dk er vi enige i beskrivelsen, og kan efter flere års brug af Id Hair Hard Gold kun give de varmeste anbefalinger med på vejen. Duften fra voksen er ganske mild, og blød. Det bedste resultat opnås når håret er rent og tørt. Det virker dog også i håndklæde tørt hår. Konsistensen er blød og medgørlig, hvilket gør det let hvis du ønsker at blande voksen med f.eks. ID Hair Dusty Bronze for et mat look, eller IT Hair Beach Gum for at få et fedt beach look.

Som med så mange andre vokse, så kan du komme for meget i håret, og du står tilbage med en frisure der ser fedtet ud. Dog skal der en del til. Voksen virker både til klassisk strithår, Tin Tin frisure, og til at skabe volumen i håret.

I 2012 kørte magasinet M en læser afstemning af årets produkter indenfor en række kategorier. I kategorien bedste voks vandt Id Hair Hard Gold en jordskreds sejr med ikke mindre end 75% af stemmerne. Hard Gold fortjener virkelig 5 stjerner, og får de varmeste anbefalinger med på vejen. Kombinationen med de øvrige Id Hair vokse, øger mulighederne for at få håret præcis som du ønsker det.

 

Køb Danmarks billigste Id voks her