Beyonce snart klar med en ny duft – Beyonce Rise

Beyonce har lavet Heat og Pulse (i flere udgaver, f.eks. Midnight Heat og Heat Rush), som tilsammen har solgt mere end 400 millioner dollars. Det er, hold nu fast, knap 2,2 Milliarder kroner hendes parfumer har omsat for. Der er næsten ingen grænser for hvad Beyonce formår. Hun har solgt over 200 millioner albums, hun giver et hav af koncerter. Hun er gift med en af de mest kendte rappere (Jay Z). Hun er på forsiden af alverdens medier, stærkt forfulgt af paparazzi fotografer, og alligevel formår hun at frigive et nyt album med 14 nye sange, 17 nye musik videoer, uden at det har været lækket inden.

Uden forgående reklame for albummet anoncerer hun det en fredag på twitter at albummet er ude 1 uges eksklusivitet på iTunes, og 6 dage senere er rekorden i hus. Hun solgt 1 million albums alene på iTunes, hun nåede i løbet af den første weekend at sælge 617.000 kopier i USA. Alt er dog ikke fryd og gammen, da Amazon og Target har valgt ikke at ville sælge albummet.

Med alt den succes, så bliver den nye duft ingen undtagelse, den kommer til at hedde Beyonce Rise. Beyonce’ marketingsafdeling beskriver duften med “female empowerment and finding the inner strength that makes women so beautiful”. Industri eksperter vurderer at Beyonce Rise bliver et stort hit, og vil sælge for 25 millioner dollars første år eller ca. 136 millioner kroner.

Beyonce-Rise

Vi bliver desværre nødt til at vente til februar inden Beyonce Rise er i handlen, og hvad kan være bedre, det er jo lige op til Valentinsdag, så mon ikke der nok skal være et par mænd der overrasker sin udkårne med den nye duft? De officielle priser siger 20 – 59 Dollars, eller 110 – 322kr alt efter størrelsen. De officielle danske priser vi ligger nok nærmere omkring 299 – 499. Prisen på parfumerne taget i betragtning, så skal der stadig sælges en imponerende mængde parfumer for at der omsættes for 2,2 milliarder.

Mens vi venter på Beyonce Rise, så kan du finde de 2 første udgaver af hendes parfume her. Nemlig Heat og Pulse, tilmed får du stor rabat hvis du køber nu.

Beyonce-Heat

Beyonce Heat – Spar 41% – Nu kun 199,-

 Beyonce-Pulse

 

Beyonce Pulse – Spar 29% – Nu kun 195,-