Creme til meget tør hud – Locobase produkterne

Har du ligesom en stor del af den danske befolkning oplevet problemer med meget tør eller ekstrem tør hud? Så er du ikke alene, ca. 1/3 del af befolkningen oplever problemer med tør hud. Locobase er et af de bedste produkter på det danske marked til at modvirke problemerne med tør hud. Cremen er uden parfume, parabener og farvestoffer, der er kun det der er godt for huden. Derfor er Locobase deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Cremen indeholder de samme fedtstoffer som findes i hudbarrieren, og hjælper til at reparere din hud hurtigere. Det gøres ved at den naturlige fedt- og fugtbalance genopbygges.

Locobase er udviklet af Astellas Pharma. Asteallas Pharma har udviklet medicinske hudplejeprodukter i mere end 20 år, og har et sortiment der spænder fra almindelige fugtgivende creme, til de tykkere reparerende cremer. Locobase serien har 3 creme typer, hvor den mest kendte er Locobase Repair.

Locobase fedtcreme

Bruges til tør og revnet hud. Det er vigtigt at være opmærksom på tør hud, da det er et af de første tegn på at hudens barriere er skadet, og huden er mindre modstandsdygtig overfor indtrængende bakterier mm. Ved at benytte en fedtcreme sikrer man at hunden ikke udtørres yderligere, og holdes blød og smidig. Alt i mens huden får den nødvendige ro for at genopbygge hudbarrieren igen.

locobase_fedtcreme

Locobase PL Creme

Til tyk, skællende og hård hud. PL cremen er med til at opløse og fjerne tykke og hårde skællag. Cremen bør kun anvendes på angrebne hudområder, og ikke til almindelig brug.

locobase_lpl

Locobase Repair

Har du meget tør og skadet hud, så er Locobase Repair udviklet specifikt til at hjælpe dig. Det kan f.eks. være mod børneeksem eller kontakteksem. Som med fedtcremen, hjælper den hudens egen reparationsproces, og sikrer en hurtigere barrieregendannelse. Locobase Repair er hurtigere og mere effektivt end f.eks. vaseline eller øvrige vaselineholdige hudplejemidler. Det virker i op til 24 timer.

locobase_repair_stor

Locobase produkt tips

  • Er du ude i stærk kulde, enten som en del af dit arbejde, eller i fritiden, så bør du smøre de mest udsatte hudområder. Typisk hænder og ansigt. Smør med enten fedtcreme eller Repair 10 min inden opholdet i kulden.
  • Nyder du at være ude i solen, og et dejligt bad i havet, så hjælper Locobase Repair til hurtigt at genopbygge huden til dagen efter, så man igen kan nyde solens stråler.
  • Er du til udendørssport som f.eks. Sejlsport, skisport, vandring, cykling, fodbold. Så benyt fedtcreme eller Repair inden du går ud. Du kan også efter brusebadet, eller når du kommer hjem reparere solen og luftens skader på din hudbarriere.
  • Er du typen der tilbringer meget tid i svømmehallen, så oplever du at vandet udvisker fedtstoffet i din hud. Disse fedtstoffer kan Locobase fedtcreme erstatte ved at du smører dig umiddelbart efter brusebadet.
  • Har du tørre læber, så kan du benytte Repair som læbepomade.
  • Lider du af meget tørre hænder, så smør hænderne godt med Repair inden du går i seng. Brug gerne bomuldshandsker, det øger den blødgørende effekt endnu mere.
  • Locobase repair kan benyttes som natcreme. Den kan også benyttes under make-up eller dagcreme.

 

Du kan købe Locobase her