ghd glattejern gold classic anmeldelse

ghd glattejern, der glimter af guld, og emmer af kvalitet. I forhold til de tidligere versioner af glattejernet, så har ghd Gold Classic styler fået et mere strømlinet design, hvor det første man mærker er at det er blevet en hel del lettere. Når først glattejernet tages i brug, mærkes det tydligt at den er blevet bedre isoleret, så det ikke bliver så varmt for fingrene. Den tidligere version kunne godt blive temmelig varm at holde ved, når den blev brugt i længere tid af gangen.

Varmepladerne er af guld, eller er ihvertfald guldfarvet. Jeg syntes tit at produkter med guld kan virke lidt tacky, men ghd er sluppet ganske godt fra det. Pladerne skulle gøre at glattejernet glider endnu nemmere igennem håret. Ikke at jeg synes at det var besværligt med den tidligere udgave, og om det bare er reklame eller ej, så fungerer fantastisk. Glattejernets kurvede kanter er med til at skabe perfekte krøller og bølger. Det giver en høj glas, salon-agtig finish.

ghd-glattejern

ghd glattejern med varmebeskytter

Der medfølger en varmebeskytter, der er utrolig handy, den gør det nemlig muligt at pakke den sammen umiddelbart efter brug. ghd har en indbygget dvale funktion, der træder i kraft efter at glattejernet ikke har været brugt i 30 minutter. Det er dog ikke en funktion jeg har testet af, men dog meget handy hvis man skulle glemme at slukke efter brug.

Den har derudover en super fed feature, nemlig at den har en indbygget universal strømspændings omformer, hvilket er en bøvlet måde at sige at denn kan bruges i hele verden. Den tilpasser sig automatisk til den spænding der er i stikkontakten hvor end du er i verden. Men man skal stadig have sin almindelige konverter fra dansk stik til lokal stik.

Super fedt glattejern, den forbedrer den tidligere udgave af glattejernet, så den fortjener den højeste karakter. 5 stjerner til ghd glattejern Classic Gold.

Købt hos e-voks hvor du selv kan købe din egen.

Find den billigt hos wupti

Det kan godt betale sig at købe ghd hårprodukterne med når du benytter dit glattejern, dog er e-voks temmelig dyre med disse. Benyt istedet nedenstående link, og spar omkring 50%.

Billige glattejern